רשיונות משרד איכות הסביבה מס' 1644,1231
 
iso:9001
 
ארגון מדבירי מזיקים בישראל
 
 
מדביר הצפון
 
 
 
4
17 חוות דעת
 
 
phone number
 
 
התקשרו עכשיו
1-800-30-28-28
 
 
 
 
 
 
 

הדברה למסעדות

סליחה, יש לי זבוב בצלחת...
אתם ממש לא רוצים לשמוע את המשפט הזה מלקוח במסעדה שלכם. זה לא סוד כי עסקי המזון הם העסקים הרגישים ביותר למזיקים, והדברת המקום היא תנאי הכרחי לקיומם. מעבר לכשל התברואתי, עלולים המזיקים גם לגרום לנזק כלכלי לעסק ולפגיעה במוניטין. לכן, כשמדובר בהדברה למסעדות ועסקי מזון אין לדחות את הטיפול וצריך לבחור חברה המתמחה במתן שירות זה.

לשיחת ייעוץ : 1800-30-28-28

איך בוחרים חברת הדברה למסעדה?

  • כשמדובר במזון אין מקום לטעויות! יש לבחור חברה מנוסה עם ותק וניסיון רב בתחום
  • חשוב לוודא כי ברשות החברה רישיונות ואישורים לעבודה מטעם המשרד לאיכות הסביבה
  • וודאו כי החברה מספקת שירותי אחזקה שוטפת במהלך השנה ושלא מדובר בטיפול חד פעמי
  • חפשו חברה שמציעה גם טיפולים שלא מצריכים את סגירת העסק ומאפשרים קיום שגרה תקין
  • בחרו חברה עם מודעות גבוהה לשמירה על איכות הסביבה

אילו סוגי מזיקים קיימים במסעדות?

המזיק השכיח ביותר בבתי עסק המתעסקים עם מזון ובמסעדות הוא התיקן הגרמני. זהו תיקן עמיד מאוד בפני חומרי ההדברה הנפוצים כיום ולכן יש לפעול בשיטות חדשות על מנת לקטול אותו. הדרך הטובה ביותר למגר אותו, היא בניית מערך הדברה שלם המשלב טיפולים צפופים בתדירות גבוהה והכרת כל חללי העסק לעומק, כולל פתחי ביוב, דרכיי גישה לעסק והכרת בתי העסק מסביב, שגם להם יש השפעה מרובה על המתרחש. החומרים הכימיים היעילים ביותר עבורו הם חומרי הדברה מבוססי ג'ל.
הדברה למסעדות

כל כמה זמן עליי להזמין ריסוס למסעדה?

המצב האידיאלי ביותר הוא כמובן לבצע פעולות מנע הרבה לפני הופעת המזיקים, מצב זה יתאפשר סביר להניח בפתיחת עסק חדש. חברת הדברה מנוסה, תדע לבנות מערך הדברה שימנע היווצרות מזיקים בעסק. במידה והעסק כבר סובל ממזיקים, אז חשוב לטפל בבעיה בהקדם האפשרי כי כשמדובר בעסקי מזון, הקרקע עבור אותם המזיקים היא פורייה והם מתרבים הרבה מעבר למשוער. לאחר שהתופעה מוגרה, על בית העסק להקפיד על תחזוקת הדברה שוטפת ולא להמתין ל"צרה" הבאה. בית עסק שיקפיד להדביר במהלך כל השנה, יסבול הרבה פחות ממזיקים ויעמוד בתקנים של משרד הבריאות.

השינוי המשמעותי צריך להיות בתצורת החשיבה של בעל המסעדה. שירות ההדברה צריך להיבנות על בסיס קבוע ולא באופן חד פעמי. כמו שיש ספקי סחורה, מנהל חשבונות, סוכן ביטוח ועוד אנשי מקצוע שנותנים את שירותם באופן רציף במהלך השנה לבית העסק, כך גם צריך להתייחס לשירותי ההדברה כשמדובר במסעדה. ככל שהמדביר יכיר את המקום טוב יותר, כך ההצלחה תהיה גדולה יותר.

זכרו: הדברה זה לא משחק ילדים! אל תתפשרו על פחות מהטוב ביותר עבור העסק שלכם.