חברת  "מדביר הצפון" מחזיקה בכל ההיתרים וההסמכות הנדרשים

1-800-302-828

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

הדברה למפעלי מזון

הדברת מפעלי מזון - שומרים על הבריאות שלכם ושלנו!

הדברת מפעלי מזון עושים רק עם חברת הדברה מקצועית, מנוסה ואחראית! מדביר הצפון מספק שירותי הדברה איכותיים תחת פיקוח המשרד להגנת הסביבה ומשרד הבריאות, עם נבחרת החלומות של מדבירים מוסמכים ובעלי רישיונות מתאימים.

להזמנת הדברה למפעל מזון בצורה בטוחה, עם צוות מקצועי ועמידה בתקנים המחמירים ביותר – צרו איתנו קשר!

תקנים מחמירים בתחום הדברת מפעלי מזון

הדברת מפעלי מזון היא משימה שחייבים לבצע:

מפעלי המזון עצמם חייבים לעמוד בתקנים מחמירים, המיועדים להגן על בטיחות המזון, על רמת תברואה בסטנדרט גבוה מאוד, על בריאות הלקוחות והעובדים.

לכן, בנוסף על רמת ניקיון מוקפדת, חומרי גלם איכותיים, בקרת איכות ושמירה על תהליך ייצור סטרילי, מפעלי מזון צריכים גם לנקוט בכל פעולה מתאימה כדי להגן על המתחם מפני מזיקים.

הדברה במפעלי מזון- מדביר הצפון

למה הדברת מפעלי מזון חשובה כל כך?

מזיקים קיימים בכל מקום – ג'וקים, נמלים, יונים, מכרסמים, זבובים, יתושים, אפילו נחשים ועטלפים.

הבעיה הראשונה היא המזהמים הרבים, בקטריות וחיידקים שנישאים על גופם של מזיקים שונים.

לדוגמה ,רמת המזהמים בפה של חולדה (לא חולדה ביתית כמובן) היא כל כך גבוהה, עד כי נשיכה של חולדה יכולה להיות מסוכנת כמו הכשה של נחש ארסי.

יונים ועופות אחרים נושאים על גופם את חיידק הסלמונלה המסוכן ולכן חדירת יונים למפעל מזון יכולה לגרום לסגירת המפעל מטעמי תברואה (ראו מקרה עלית שטראוס ממתקים).

מזיקים אחרים יכולים להיקלע לפסי הייצור של המזון, או של האריזות, לחדור בטעות לתוך אריזה ואף להגיע בטעות ללקוחות הקצה של המוצר.

אין צורך לפרט את מידת הנזק הגדולה שיכולה להיגרם למפעל בעקבות מקרים מהסוג הזה.

סוגי הדברות למפעלי מזון

מפעלי מזון חייבים לבצע הדברה נגד כל סוגי המזיקים הנפוצים וכן לשים דגש על מזיקים שנמשכים במיוחד למקומות בהם מייצרים ומאחסנים מזון בכמויות גדולות:

  • הדברת מכרסמים במפעלי מזון
  • הדברת תיקנים במפעלי מזון
  • הדברת חרקי מזון – עש המזון, חיפושית הקמח, חיפושית האורז ועוד.
  • הרחקת יונים במפעלי מזון
  • לכידת חתולים במפעלי מזון
  • לכידת נחשים במפעל מזון ועוד.

     

הדברה במפעלי מזון- מדביר הצפון

דגשים לביצוע הדברה במפעל מזון

השלב האופטימלי לביצוע הדברה במפעל מזון הוא לפני הגעת המזיקים. כלומר, רצוי לבצע הדברה מונעת. עם זאת, חשוב לשים דגש על שימוש בחומרי הדברה בטוחים ולבחור שיטות הדברה והרחקה שאינן כוללות שימוש בחומרים רעילים – עד כמה שזה מתאפשר.

לצד אמצעים לא רעילים להדברה והרחקה, ניתן להזמין מדביר מקצועי בעל הסמכה מתאימה, או חברת הדברה עם הרישיונות המתאימים, כדי לבצע הדברה בטוחה, איכותית ומפוקחת של מפעל מזון.

לסיכום, מדביר הצפון מספק שירותי הדברה למפעלי מזון בהתאם לתקנים המחמירים ביותר, עם צוות מדבירים איכותי, מוסמך ומורשה. צרו קשר עוד היום להזמנת שירותי הדברה למפעלי מזון!

מחפשים שירותי הדברה מקצועיים במחיר משתלם? השאירו פרטים ונחזור

לשיחת יעוץ ללא עלות חייגו: 1-800-302-828

מדביר הצפון